НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски срещу Берое (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски срещу Берое (СЪСТАВИ)

Novsport

26-04-2019, 19:30

Левски приема Берое в двубой от плейофната фаза на Първа лига. Мачът на стадион "Георги Аспарухов" започва в 20:30 часа.

"Сините" успяха да победят само Черно море в четирите мача от плейофите. Тимът на Георги Дерменджиев загуби от Лудогорец, и спечели по точка от мачовете с Ботев Пловдив и ЦСКА.

Халфът на Левски Давиде Мариани е под сериозна въпросителна за двубоя. За мача виси и казахстанецът Еркебулан Сейдахмет. Добрата новина за треньора на столичани е завръщането след наказание на Иван Горанов, както и възстановеният от контузия Валери Божинов.

Берое ще се бори с всички сили за четвъртото място в края на сезона, което обаче не дава нищо, освен почетно класиране. 

Заралии започнаха с равенства срещу Лудогорец и Ботев Пловдив. След това последва поражение от ЦСКА в София, за да се стигне и до първия успех – в домакинство на Черно море.

Треньорът на гостите в предстоящия мач Александър Томаш няма да може да разчита единствено на наказания Александър Василев. Всички останали играчи са на линия и ще са на разположение за двубоя на "Герена".

МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

Novsport ще проследи двубоя на живо за вас посредством чат-коментар на по-интересните събития.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ

ЛEВСКИ: 13. Николай Михайлов, 4. Иван Горанов, 7. Паулиньо, 8. Давиде Мариани, 20.  Живко Миланов, 22. Нуно Рейш, 23. Хали Тиам, 29. Станислав Костов, 70. Мартин Райнов, 77. Илия Юруков, 99. Станислав Иванов

БЕРОЕ: 12. Душан Перниш, 4. Ерол Алкан, 5. Мешка, 6. Александър Цветков, 8. Карлос Охене, 11. Иван Бандаловски, 14. Меледже, 20. Матеус Леони, 27. Никита Баранов, 73. Иван Минчев, 77. Педро Еуженио

Източник: Novsport

Последни новини