НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски срещу ЦСКА в битка за финала

НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски срещу ЦСКА в битка за финала

Novsport

25-04-2018, 17:40

Левски и ЦСКА излизат в реванша от полуфиналите натурнира за купата на България. Мачът е от 18,30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Сините" имат аванс от 2:0 след първия мач. Победителят от този двубой ще се изпранви на финала сещу Славия. Вчера "белите" елиминираха Ботев (Пд) с общ резултат 2:2 и гол повече на чужд терен.

За отбора на Делио Роси спечелването на Купата е приоритет тимът е 4-и в първиенството и ако не спечели надпреварата може да остане извън евротурнирите.

Това ще е четвъртият от общо 5-те мача между Левски и ЦСКА. Серията започна с драматична победа на "червените" с 1:0 в последния кръг от редовния сезон, после Левски се наложи в първия полуфинал за Купата на България, а преди седмица съперниците направиха зрелищно 2:2 в плейофите на първенството.

Наставникът на Левски Делио Роси ще трябва да сглобява състава без титулярния десен бек Милош Цветкович, който се контузи. 

Проблемите в лагера на ЦСКА-София са повече, но част от контузените и наказаните вече са на линия. Аут са Дюлгеров, Китанов и Укра.

Novsport ще проследи мача на живо за вас посредством чат-коментар на по интересните събития.

Източник: Novsport

Последни новини