НА ЖИВО В NOVSPORT: ТНС – Лудогорец в Уелс, Стойчо Стоев с 8 промени (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: ТНС – Лудогорец в Уелс, Стойчо Стоев с 8 промени (СЪСТАВИ)

Novsport

15-08-2019, 19:00

Лудогорец гостува на ТНС в мач-реванш от третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа.

Българският шампион спечели с 5:0 първата среща в Разград и така превърна настоящата в по-скоро протоколна, отколкото решителна за продължаването към следващата фаза.

В плейофите крайният победител от сблъсъка ще се изправи срещу словенския Марибор, който отпадна от Шампионската лига след две поражения от Розенборг.

Очаква се, разбира се, това да е Лудогорец, а наставникът на тима Стойчо Стоев обеща промени в състава и дори не взе в групата трима от титулярите си - Антон Недялков, Абел Анисе и Джордан Икоко.

Само трима от футболистите, стартирали в първата среща, започват и в реванша. Това са защитникът Рафаел Форстър, халфът Яцек Горалски и крилото Джоди Лукоки. 

Наставникът на домакините от Уелс пък прави само две рокади сред титулярите си от мача в Разград, като Спендер и Раутлидж отстъпват местата си на Люис и Хъдсън.

Естонският рефер Кристо Тохвер е арбитър на срещата, с помощници Силвер Кьойв и Арон Херсинг. Четвърти съдия е сънародникът на тримата Йонос Яновиц, докато съдийски наблюдател е Люк Вутерс от Белгия.

Реваншът с ТНС на стадион „Рейскорс” в Рексъм е от 20:30 час и е пряко в ефира на Диема спорт, а по традиция Novsport.com ще го проследи на живо посредством чат-коментар на всички интересни моменти.

Нашите посетители могат да гледат на живо ТНС – Лудогорец чрез секция „Актуално“ в горния десен ъгъл на сайта, както и ТУК.

Още линкове тук…

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

ТНС: 1. Харисън (к), 3. Мариот, 4. Дейвис, 7. Ейб, 8. Бробел, 10. Редмънд, 14. Мюлън, 23. А. Едуардс, 24. Харингтън, 22. Люис, 12. Хъдсън;

Треньор: Скот Ръско;

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 4. Сисиньо, 90. Форстър, 21. Григоре, 11. Манолев, 44. Горалски, 18. Дяков (к), 25. Баджи, 88. Вандерсон, 92. Лукоки, 10. Швиерчок;

Треньор: Стойчо Стоев.

Източник: Novsport

Последни новини