НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА - Ботев (Пловдив) (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА - Ботев (Пловдив) (СЪСТАВИ)

Novsport

31-03-2018, 18:59

ЦСКА посреща Ботев (Пловдив) на старта на плейофната фаза в първата шестица на Първа професионална лига от 20:00ч. на стадион "Българска армия". 

Безспорно, големият отсъстващ днес ще бъде голмайсторът на "армейците" Фернандо Каранга, който получи наказание от един мач след неспортсменските си изяви след края на дербито с Левски. Капитанът на тима Николай Бодуров също няма да играе заради контузия, докато Кирил Десподов изненадващо е оставен извън стартовите 11 на Стамен Белчев и ще започне срещата от пейката. 

Николай Киров залага в атака на Густаво Зауерберг, Диого и Жоао Паоло, а зад тях ще действа Тодор Неделев. В състава на гостите отсъства само халфът Фелипе Бризола.

През редовния сезон ЦСКА разгроми "канарчетата" с 6:2 в Пловдив, но при домакинството си завърши 1:1. Сега обаче "червените" търсят задължителни три точки, за да запазят надеждите си за титлата живи, тъй като изостават на три точки от лидера Лудогорец, който към момента води срещу Верея и най-вероятно ще се откъсне на шест пункта пред столичани. 

Всичко най-интересно ще можете да проследите чрез традиционното чат-описание на Novsport.

Източник: Novsport

Последни новини