НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА търси три точки за оставане в битката за титлата

НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА търси три точки за оставане в битката за титлата

Novsport

09-03-2019, 16:14

Третият във временното класиране на Първа професионална лига ЦСКА гостува във Велико Търново на Етър в мач от 25-ия кръг на първенството. 

За "армейците" това гостуване е изключително важно с оглед ситуацията в класирането и предстоящото дерби между първия и втория в таблицата Левски-Лудогорец в неделя. Победа на момчетата на Любослав Пенев днес ще ги изведе на три точки пред вечния съперник и на само две зад разградчани. 

Етър обаче е приятната изненада на сезона, а Красимир Балъков даде да се разбере, че тимът му ще направи всичко възможно да победи днес. На стадион “Ивайло” се чакат над 8000 зрители, което също е предпоставка да станем свидетели на футболно зрелище. За днешните домакини ще липсват двама титуляри - Никола Колев и Пламен Гълъбов, тъй като те са под наем от ЦСКА и нямат право да играят срещу "червените". 

За ЦСКА се завърна контузеният Николай Бодуров, а от наказания се връщат Едвин Джеси и Божидар Чорбаджийски. В първия дял от шампионата ЦСКА разби Етър с 3:0 на "Българска Армия". 

Мачът на Стадион "Ивайло" започва в 17:30ч., а Novsport.com ще проследи всичко най-интересно от него чрез традиционното си чат-описание. 

Източник: Novsport

Последни новини