НА ЖИВО В NOVSPORT: Черно море - Локомотив Пд 1:0, Георги Илиев откри още в началото от дузпа

НА ЖИВО В NOVSPORT: Черно море - Локомотив Пд 1:0, Георги Илиев откри още в началото от дузпа

Novsport

08-12-2018, 12:30

Треньорът на Черно море Илиан Илиев ще запише трета победа над свой бивш отбор в рамките на месец, ако днес моряците вземат трите точки в домакинството си на Локомотив Пловдив. 

Именно това е идеята, с която възпитаниците му ще посрещнат съперника на стадион "Тича". Варненци вече удариха Левски и Берое с по 1:0 за удоволствие на своя треньор и сега са амбицирани да направят същото и с пловдивчани.

Евентуалната победа ще закрепи отбора в първата шестица, а освен това преследвачите Етър и Ботев Враца е твърде възможно да загубят точки в този кръг, тъй като имат тежки мачове с Левски и Берое.

Домакините започнаха много силно мача и в първите четири минути се игра предимно в наказателното поле на гостите, където в петата Ален Ожболт препъна Жоржиньо и арбитърът отсъди дузпа.

Завърналият се капитан Георги Илиев, пропуснал гостуването в Стара Загора заради вирус, застана зад топката и безапелационно я прати в горния ъгъл, за да открие резултата в шестата минута – 1:0.

Локомотив се опита да отговори веднага и в 10-ата минута Димитър Илиев засече центриране на Абделхаким Буна от статично положение, но изстрелът му с глава бе слаб и попадна право в ръцете на Георги Китанов.

Малко по-късно Ален Ожболт получи от Анте Аралица и стреля от ъгъла на наказателното поле, ала топката мина покрай вратата. 

Черно море - Локомотив Пд 1:0

1:0 Георги Илиев (6')

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

ЧЕРНО МОРЕ: Китанов, Хасани, Димов, Генев, Кононго, Фунду, Панайотов, Илиев, Витанов, Кики, Винисиус

Резерви: Дюлгеров, Станчев, Андраде, Василев, Божилов, Костадинов, Енчев

ДУНАВ: Луков, Везалов, Георгиев, Масоеро, Буна, Абдулахи, Илиев, Ангелов, Карагарен, Ожболт, Аралица

Резерви: Пиргов, Елитон, Посинкович, Главчев, Юсеин, Оливейра

Най-интересното по минути може да следите ТУК

Двубоя може да гледате на живо ТУК и ТУК

Източник: Novsport

Последни новини