НА ЖИВО В NOVSPORT: Черно море - Локомотив Пд (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Черно море - Локомотив Пд (СЪСТАВИ)

Novsport

08-12-2018, 11:20

Треньорът на Черно море Илиан Илиев ще запише трета победа над свой бивш отбор в рамките на месец, ако днес моряците вземат трите точки в домакинството си на Локомотив Пловдив.  Именно това е идеята, с която възпитаниците му ще посрещнат съперника на стадион "Тича". Двубоят е с начало 12:30 ч.

Варненци вече удариха Левски и Берое с по 1:0 за удоволствие на своя треньор и сега са амбицирани да направят същото и с пловдивчани. Евентуалната победа ще закрепи отбора в първата шестица, а освен това преследвачите Етър и Ботев Враца е твърде възможно да загубят точки в този кръг, тъй като имат тежки мачове с Левски и Берое.

За мача с Локомотив Пловдив в групата на Черно море се завърна капитанът Георги Илиев, който пропусна гостуването на Берое заради вирус.

Той заменя контузения юношески национал Мартин Минчев. Аут са също Благой Макенджиев, Атанас Зехиров, Мехди Фенуш и Емил Янчев.

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович пък реално остана без защита за днешното гостуване на Черно море. Двама от титулярните му бранители са наказани - Томашевич и Езе, а един - Милош Петрович, е аут заради травма.  За гостуването на "Тича" Акрапович няма да може да разчита и на вътрешния халф Игор Банович, който също е наказан от Дисципа към БФС.

ЧЕРНО МОРЕ: Китанов, Хасани, Димов, Генев, Кононго, Фунду, Панайотов, Илиев, Витанов, Кики, Винисиус

Резерви: Дюлгеров, Станчев, Андраде, Василев, Божилов, Костадинов, Енчев

ДУНАВ: Луков, Везалов, Георгиев, Масоеро, Буна, Абдулахи, Илиев, Ангелов, Карагарен, Ожболт, Аралица

Резерви: Пиргов, Елитон, Посинкович, Главчев, Юсеин, Оливейра

Най-интересното по минути може да следите ТУК

Двубоя може да гледате на живо ТУК и ТУК

Източник: Novsport

Последни новини