НА ЖИВО В НОВСПОРТ: Пирин - ЦСКА (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В НОВСПОРТ: Пирин - ЦСКА (СЪСТАВИ)

Novsport

11-03-2018, 13:59

Пирин (Благоевград) посреща втория във временното класиране в Първа професионална лига ЦСКА в мач от 25-ия кръг на родния шампионат. 

"Червените" излизат с мисъл за задължителна победа, след като вчера лидерът Лудогорец победи без проблеми Черно море и увеличи преднината си на шест точки пред столичани. "Армейците" ще бъдат без капитана си и централен защитник Божидар Чорбаджийски, който изтърпява наказание след неспортсменската си проява на мача с Дунав на 5 март. 

Наставникът на домакините Милен Радуканов няма проблеми с контузени или наказани футболисти и ще разчита на най-доброто, с което разполага в състава. Още един положителен факт за Пирин е, че тимът няма загуба вече три кръга, като в това число само веднъж пропусна да победи - при равенството 0:0 с Верея. Самият Радуканов пък само веднъж е губел от бившия си отбор в елита и има записани три равенства срещу "армейците". Дали тенденцията ще се запази, предстои да разберем. 

Мачът в Благоевград започва в 15:00ч., а посетителите на novsport ще могат да проследят всичко най-интересно чрез традиционното ни чат-описание. 

Източник: Novsport

Последни новини