НА ЖИВО В НОВСПОРТ: ЦСКА ще се съживява срещу Ботев (СТАРТОВИ СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В НОВСПОРТ: ЦСКА ще се съживява срещу Ботев (СТАРТОВИ СЪСТАВИ)

Novsport

29-04-2018, 19:07

 Днес в 20:15 часа Ботев (Пловдив) приема ЦСКА на своя стадион в Коматево за сблъсъка между двата тима от 6-ия кръг на шампионския плейоф в Първа професионална лига.

Всеки от двата тима се надява да стигне до успеха, след като напоследък не се представят особено добре. “Канарчетата” са в серия от 3 поредни мача без победа, докато “Армейците” записаха две ремита в първенството, които на практика сложиха край на амбициите им за титлата. "Армейците" дори могат да подарят титлата на Лудогорец още днес, ако загубят гостуването си в Пловдив, след като в петък разградчани победиха убедително Верея и направиха преднината си 13 точки. 

Освен това през седмицата “червените” отпаднаха и от Купата на България и по всичко личи, че ще завършат сезона без трофей във витрината си. Ботев също отпаднаха от турнира, след като загубиха реванша със Славия с 1:0. 

През този сезон Ботев допусна две загуби от ЦСКА с 2:6 и 4:1, както и едно равенство 1:1 на "Армията". Пловдивчани нямат особени проблеми с наказани и контузени футболисти, докато Стамен Белчев трябва да се справя без звездата си Фернандо Каранга, който получи тежка контузия срещу Левски, като в нападение ще действа Хеан Бланко. 

Най-интересното от срещата ще можете да проследите чрез традиционното чат-описание на Novsport

Източник: Novsport

Последни новини