НА ЖИВО: Верея срещу Левски (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО: Верея срещу Левски (СЪСТАВИ)

Novsport

16-03-2019, 12:12

Верея приема Левски в мач от последния кръг на редовния сезон в Първа лига. Двубоят в Стара Загора започва в 13,00 часа.

"Сините" влизат в двубоя с поразкратено самочувствие, след като загубиха с 0:2 от Лудогорец на стадион "Георги Аспарухов" в миналия кръг, но пък през есента разбиха Верея със 7:0 в София.

Георги Дерменджиев трябва да прави корекции по състава си, след като Хали Тиам ще трябва да изтърпява наказание от два мача заради натрупани картони.  Добрата новина в лагера на Левски е, че Валери Божинов пътува с тима за Стара Загора и ще попадне в групата за двубоя. В нея ще бъде и казахстанският младок Еркебулан Сейдахмед, който се очаква да направи своя официален дебют за Левски срещу заралии. 

В същото време капитанът на Верея Иво Иванов се завръща в състава за днешното домакинство на Левски. Централният защитник изтърпя своето наказание от получения директен червен картон срещу Черно море. 

Треньорът на старозагорци Олександър Севидов отново имаше проблеми с окомплектоване на групата. Тя е само от 17 футболисти, като от сметките отпадна десният защитник Годердзи Мачадзе. 

МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

Novsport щке проследи двубоя за вас посредством чат-коментар на най-интересните събития.

Източник: Novsport

Последни новини