НА ЖИВО: Лудогорец - Ференцварош (Съставите)

НА ЖИВО: Лудогорец - Ференцварош (Съставите)

Novsport

17-07-2019, 19:10

Лудогорец се изправя срещу унгарския Ференцварош в решителен сблъсък от Шампионската лига тази вечер, в 20:30 часа.

Двубоят е реванш от първия предварителен кръг на надпреварата. Преди седмица "орлите" отстъпиха с 1:2. Воденият от Стойчо Стоев тим задължително трябва да спечели, за да продължи напред, където вече чака малтийският Валета.

Очаква се Стоев да заложи на бразилския вратар Ренан от първата минута. На разположение вече е и Абел Анисе, който се завърна от участие с отбора на Мадагаскар на турнира за Купата на Африка, където отборът му достигна до 1/4-финал. Полузащитникът декларира готовност да играе, но най-вероятно ще започне като резерва.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО - ТУК!

Треньорът на разградчани има дилема за решаване в защита заради контузията на Григоре, който тренира на инжекции. Горалски също е с травма от първия мач и най-вероятно мястото му ще заеме Баджи. За крилата изпълнителите ще са Чибота и Лукоки, а Марселиньо ще получи доверие за сметка на Битон. Бразилецът беше запазен в мача с Царско село. На върха на атаката отново ще действа Шверчок, който беше на ниво в Унгария.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО - ТУК!

Двубоят ще можете да проследите на живо в Novsport.

---------------------------------------------------------------------------------

Лудогорец - Ференцварош 0:0

Лудогорец: 33. Ренан, 3. Недялков, 5. Терзиев, 10. Шверчок, 13. Чибота, 17. Жоржиньо, 18. Дяков, 22. Икоко, 30. Моци, 44. Горалски, 84. Марселиньо

Резерви: 

Ференцварош: 90. Дибуш, 7. Инхантенк, 8. Ловренчич, 8. Зубков, 14. Каратин, 25. Блажич, 26. Хайстер, 33. Двали, 50. Пришкин, 92. Шкварка, 93. Нгуен

Резерви:

----------------------------------------------------------------------------------

Източник: Novsport

Последни новини