НА ЖИВО: Септември - Черно море

НА ЖИВО: Септември - Черно море

Novsport

11-05-2018, 17:00

Отборите на Септември (София) и Черно море излизат в реванш от плейофите за класиране от 7-о до 10-о място в Първа лига. Варненци спечелиха на "Тича" с 2:1, но направиха доста пропуски, а голът на чужд терен дава сериозни шансове на Септември да излезе краен победител.

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев се надява футболистите му да са по-концентрирани в завършващата фаза. Той ще заложи на върха на атаката на Радослав Василев, а малко зад него ще действа Георги Божилов. Атанас Зехиров и Меди Фенуш ще са на двата фланга, а като вътрешни халфове ще си партнират капитанът Георги Илиев и Петър Витанов.

В Септември Николай Митов се колебае на кого измежду Мартин Тошев и Мирослав Будинов да гласува доверие като централен нападател. С по-големи шансове е Тошев, който отбеляза попадението във Варна. В средата на терена титуляр ще е Яя Меледже, който ще играе до Димитър Господинов. С организаторски функции ще е натоварен Борис Галчев.

СЕПТЕМВРИ - ЧЕРНО МОРЕ

СЕПТЕМВРИ: 1. Галев, 24. Дяков, 10. Чандъров, 8. Галчев, 22. Стоичков, 25. Стоянов, 19. Гади, 9. Тошев, 41. Меледже, 13. Будинов, 5. Генчев

ЧЕРНО МОРЕ: 88. Макенджиев, 5. Станчев, 27. Димов, 23. Хасани, 41. Кононго, 16. Витанов, 21. Илиев, 38. Ндонгала, 18. Зехиров, 10. Василев, 9. Фенуш

Източник: Novsport

Последни новини