НА ЖИВО: Царско село - Етър (Състави)

НА ЖИВО: Царско село - Етър (Състави)

Novsport

06-12-2019, 16:00

Днес в 17:00 часа Царско село приема Етър в първия мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Един срещу друг застават два от отборите в долната половина на таблицата, които са преки конкуренти в битката за оцеляване. Именно поради тази причина победата днес е с двойна стойност.

Царско село е в серия от три поредни загуби. Домакините се надяват, че сега е дошъл моментът да спрат пропадането. Те ще са пределно амбицирани да вземат трите точки и по този начин да изпреварят днешния си съперник в таблицата. Собственикът Стойне Манолов обаче направи чистка в последните дни, като изгони някои ключови играчи като Веселин и Йордан Миневи, Божидар Кацаров, Георги Хашев и Емануил Манев.

В същото време Етър започна сезона доста обещаващо, но от добрите игри на тима напоследък не остана и помен. Великотърновци вървят стремглаво надолу в класирането и това доведе и до сътресения в клуба. Наставникът Росен Кирилов подаде оставка, а съставът остана и без звездата си Даниел Младенов.

Така Етър пристига доста разклатен в София и със сигурност от Цалско село ще се надяват да се възползват от ситуацията и да измъкнат победата. През първия полусезон мачът във Велико Търново завърши при резултат 1:1, което е още едно доказателство, че "Царете" са неудобен съперник за "Болярите".

---------------------------------------------------

ЦАРСКО СЕЛО - ЕТЪР 0:0

Стартови състави:

ЦАРСКО СЕЛО: Джони Пласид, Реян Даскалов, Густаво Карбониери, Мартин Кавдански, Ивайло Марков, Серкан Юсеин, Уесли Ната, Дилан Бахамбула, Андерсон Кордейро, Родни Антуи, Венцислав Христов

ЕТЪР: Христо Иванов, Александър Длюгеров, Дино Мартинович, Здравко Илиев, Иван Стоянов, Иван Скерлев, Крум Стоянов, Милчо Ангелов, Никола Колев, Флорент Боджадж, Яни Пехливанов

Стадион: "Царско село", София

Съдия: Валентин Железов

Начало: 17:00 часа

Източник: Novsport

Последни новини