Нападател на Лудогорец иска трансфер в Бразилия

Нападател на Лудогорец иска трансфер в Бразилия

Novsport

06-12-2019, 08:26

Бразилският нападател Жуниор Брандао явно няма желание да се връща в Лудогорец след края на авантюрата му в иранския Персеполис. Той беше преотстъпен там за няколко месеца и трябва от 1 януари да се завърне в Разград. 

Намеренията на самия играч обаче са съвсем различни. Той призна, че се надява да бъде трансфериран в Бразилия и по-конкретно в тимя на Гояс, от който беше отпратен в Иран. Причината е, че тъжи за семейството си, а и иска да е близо до новородения си син. 

"Наистина искам повече от всичко на света да се завърна да играя в Бразилия и да бъда близо до жена ми и сина си. Мисля, че тази година ще се докажа в Гояс и искам да играя там, за да се докажа в Серия А. Да, имам договор с Лудогорец и трябва да се завърна там през януари, но силно се надявам, че нещата ще се случат и ще се завърна в Бразилия", заяви Брандао пред изданието "Тера". 

Той разкри и какъв кошмар е било за него да играе в първенството на Иран. Нападателят беше освободен от Персеполис като ненадежден, но разкри своята версия за престоя си там. Бразилецът изкара нещата така, че се е опитал да напусне още малко след отиването си. 

"Напуснах семейството си, за да играя в Иран, само седмица след раждането на сина ми. Това ме притесняваше много. А и цялата лига в Иран беше много неорганизирана, не ни плащаха заплатите навреме, , клубовете бяха под всякаква критика. Затова исках да се върна възможно най-скоро."

"По едно време избухнаха и политически протести, което преля чашата. Интернетът в цялата страна се срина за 15 дни и трябваше да ходя до бразилското посолство, където имаше много слаб интернет, за да поддържам връзка с мениджъра и семейството си. В този момент казах на агента си да се бори за прекратяването на контракта ми. И той успя", заяви Брандао. 

Източник: Novsport

Последни новини