Наско Курдов: ЦСКА може да се бори с Левски и Лудогорец за титлата, но през следващия сезон (ВИДЕО)

Наско Курдов: ЦСКА може да се бори с Левски и Лудогорец за титлата, но през следващия сезон (ВИДЕО)

Novsport

03-11-2019, 13:01

Юношата на Левски и бивш нападател на "сините" Атанас Курдов вярва, че Петър Хубев може да изведе родния му тим до титлата. Нападателят изключи ЦСКА от битката за шампионската титла.

"До колко зна ЦСКА изостава с много точки. Не е невъзможно да се борят за първото място, но мисля, че е през следващия сезон. Предвид класата на Лудогорец и добрата моментна форма на Левски се съмнявам, че ЦСКА може да стане шампион. След идването на Хубчев нещата в Левски се стабилизираха и "сините" заприличаха на отбор. Сигурен съм, че при Хубчев нещата ще става все по-добре и по-добре. На всеки е нужно да наложи своя стил, всеки треньор си има своето виждане. Пожелавам успех, както винаги съм го правил, на любимия си отбор. Надявам се скоро Левски да се поздрави с титла, защото за последно от 2009 г, когато треньор беше емил Велев, "сините" нямат титла. Силно се надявам това да се случи съвсем скоро, защото всички които обичат Левски, чакат с нетърпение това да се случи", сподели Курдов пред Канал 3.

В момента Атанас Курдов тренира с последния в класирането Витоша Бистрица, като заяви, че и двете страни имат желание да подпишат договор, но нападателят няма право да играе до края на календарната година. Причината е, че вече е носил екипа на два тима - италианския Агрополи (Серия Д), както и родния третодовизионен Сливнишки герой. 

Източник: Novsport

Последни новини