Неделев и Димитров вече тренират с Ботев Пд във Велинград

Неделев и Димитров вече тренират с Ботев Пд във Велинград

Novsport

17-06-2019, 13:27

Футболистите на Ботев и националния отбор на България Тодор Неделев и Кристиан Димитров се включиха в подготвителния лагер на своите съотборници във Велинград.

След едва шестдневна почивка след участието си в европейските квалификации с държавния тим, двамата се присъединиха към "жълто-черните" в курортния град.

При пристигането си в неделя вечер Неделев и Димитров бяха посрещнати лично от треньора Желко Петрович, който ги приветства с добре дошли, а на следващата сутрин направиха първо занимание с отбора от началото на лятната подготовка.

След пристигането на Тошко и Кристиан групата на Ботев на лагера във Велинград нарасна на 25 състезатели (22 полеви и 3 вратари). Понеделник е първият ден от лагера, в който абсолютно всички в състава са напълно здрави и на разположение на треньора.

В различни периоди по време на първата седмица от престоя във Велинград на облекчен режим се подготвяха Кристиан Добрев, Антон Карачанаков, вратарят Янко Георгиев, както и претърпелите наскоро операции Васил Шопов и Димитър Тонев.

С дълготрайни травми в Пловдив са трима играчи на Ботев - Джонатан Перейра, Атанас Зехиров и юношата Иван Василев.

Източник: Novsport

Последни новини