Неделев: Много пропускаме, не сме концентрирани

Неделев: Много пропускаме, не сме концентрирани

Novsport

30-09-2018, 19:47

Халфът на Ботев Пловдив Тодор Неделев за пореден път се разписа, но този път попадението му се оказа достатъчно за успеха срещу Верея, а не както срещу Лудогорец преди седмица. Според национала, не е имало подценяване срещу последния в класирането.

"Аз не мислех, че ще ни е леко, просто успяхме да поведем с два гола и вместо да вкараме трети и да си успокоим мача, ние пуснахме нелеп гол. Вместо да решим всичко преди почивката, не сме концентрирани пред гола, много пропускахме. Но важна беше победата днес."

"Подценяване не мисля, че има. Особено като водехме на почивката с 2:0,а в предния мач пак водехме така с 2:0 и паднахме. А ние не сме отбор, който може да си позволи да подценява, който и да било. Просто имахме много пропуски в завършващия пас, в последния удар, но важното е, че победихме и това е радващото", заяви Неделев пред DIEMA SPORT и разкри на какво се дължи проблемът с изпускането на комфортен аванс.

"Треньорът трябва да каже на какво се дължи, че не затваряме мачовете. Не знам на какво се отдава това, може би ни пада концентрацията, след като поведем с 2:0. Може би трябва да поработим повече като поведем с 1:0 да вкарваме втори и трети и да затваряме мачовете", добави Неделев и сподели дали поражението от Лудогорец вече е превъзмогнато.

"Преодоляхме Лудогорец, играхме добре за Купата, днес пак бихме, тези две победи трябва да ни вдъхнат самочувствие и да го покажем още в следващия мач", сподели още халфът и накрая си пожела добро представяне с екипа на България в Лигата на Нациите.

"Да се надяваме, че ще се представя дорбе за България. Важното е да сме живи и здрави, да надграждаме и да тренираме. Ако ме повикат, надявам се да помогна", завърши основният футболист на Ботев.

Източник: Novsport

Последни новини