Неделев: ЦСКА е най-добрият отбор в България

Неделев: ЦСКА е най-добрият отбор в България

Novsport

25-08-2018, 23:48

ЦСКА в момента е най-добрият отбор в България, обяви Тодор Неделев след победата на Ботев (Пд) с 2:0 срещу Витоша (Бистрица). В следващия мач тимът му се изправя именно срещу "червените".

"Отпаднаха незаслужено от Лига Европа, доста ги порязаха съдиите. В момента са на нивото на Лудогорец. Те искат да станат шампиони и ще искат максимума, но имаме време да се подготвим и за този двубой", добави халфът.

„Срещу Витоша беше важно да спечелим трите точки, защото последните два мача не се представихме добре. Мачът се изнерви. Вкарахме ранен гол, отмениха ни друг преди това. През второто полувреме  отново се прибрахме назад и спряхме да владеем топката. Дадохме на Витоша да вдигнат глави, но за радост спечелихме мача”, обясни той.

„Нормално е да има настроение след спечелен мач. Срещу ЦСКА ще има голяма еуфория в този мач. Трябва да излезем със самочувствието от първото полувреме в днешния мач”, каза още Неделев.

„При фаула бях намислил, че ще бия директно. Помислих в един момент, че вратарят ще избие, но топката се удари в напречната греда и влезе. Аз искам да държа високо ниво, не са толкова важни головете. Даже предпочитам да подам топката друг да я вкара”, каза още той.

„В момента, като гледам как вървим в първенството, може би не заслужаваме да сме в шестицата. Миналата година играехме по-бързо и и радвахме нашите привърженици. Надявам се с победите да си върнем самочувствието. Трябва да създаваме положения и да ги вкарваме. Като биеш, взимаш точки и вървиш напред”, сподели Неделев.

Източник: Novsport

Последни новини