"Неделев Шоу" в Коматево осигури първа победа на Ботев (Пд)

Novsport

21-07-2019, 20:36

Ботев (Пловдив) и Дунав играят при резултат 2:1 в мач от втория кръг на efbet Лига. Георги Динков (22) изведе русенци, след като засече центриране от корнер.

Тодор Неделев (36, 62) възстанови равенството, а след това и направи пълен обрата за тима си. Пловдивчани са решени да запишат първата си победа за сезона, след като в първия кръг врътнаха реми в Кърджали срещу Арда (0:0). Дунав обаче също не започна сезона добре и падна с 1:4 от Левски у дома, така че и “Драконите” ще искат бързо да се съвземат от това поражение и ще пробват да вземат нещо от гостуването си в Коматево. 

Пловдивчани са решени да запишат първата си победа за сезона, след като в първия кръг врътнаха реми в Кърджали срещу Арда (0:0). Дунав обаче също не започна сезона добре и падна с 1:4 от Левски у дома, така че и “Драконите” ще искат бързо да се съвземат от това поражение и ще пробват да вземат нещо от гостуването си в Коматево.

Последните 10 срещи на Ботев във всички турнири: Общо 2 победи, 2 равенства и 6 загуби. От тях 1 победа и 4 загуби в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Дунав във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. От тях 3 победи и 1 равенство в последните 4 гостувания.

В последните 6 директни срещи домакините имат 3 победи, гостите имат 1 победа и 2 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Ботев Пловдив имат изиграни 3 срещи, като домакините имат 2 победи, гостите имат 1 победа и нямат равен мач.

Стартови състави: 

БОТЕВ: Георги Аргилашки, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Еберт Кардосо, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Антонио Вутов, Марко Перван, Тейлон Кореа 

ДУНАВ: Благой Макенджиев, Георги Динков, Мартин Ковачев, Илия Мунин, Михаил Милчев, Диян Димов, Иван Селеменев, Александър Исаевски, Самир Аясс, Стефан Христов, Ахмед Ахмедов

Източник: Novsport

Последни новини