Недялков готов за мачовете на националния

Недялков готов за мачовете на националния

Novsport

13-03-2019, 08:06

Антон Недялков ще бъде напълно готов за старта на евроквалификациите на националния отбор, съобщиха от Лудогорец пред „24 часа”.

Защитникът пострада при гостуването на Левски, но вече тренира нормално.

Вероятно за последния мач от първенството той няма да бъде използван от Стойчо Стоев, за да не бъде рискуван преди двубоите на националите с Черна гора и Косово, с които стартираме битката за европейското през 2020 година.

19 футболисти пък получиха повиквателни за подготвителния лагер на младежкия национален отбор на България, който ще се проведе от 19 до 26 март в испанския курорт Марбея. Там тимът на новия селекционер Александър Димитров ще изиграе две контролни срещи - срещу Северна Ирландия на 22 март и срещу Финландия на 25 март. Двубоите са част от подготовката за старта на европейските квалификации, в които България ще се изправи срещу отборите на Сърбия, Полша, Русия, Естония и Латвия.

В състава има четирима играчи от втора дивизия, както и братята Христови от Славия, които вече играят в италиански отбори. С тях идва и централният им нападател Кръстев. Интересното е, че Арда (Кърдажали) на това ниво има повече играчи в националния отбор от Левски.

Източник: Novsport

Последни новини