Недялков се обясни в любов на феновете на ЦСКА

Недялков се обясни в любов на феновете на ЦСКА

Novsport

16-12-2018, 16:12

Защитникът на Лудогорец Антон Недялков се обясни в любов на феновете на ЦСКА. Той направи твоа в интревю след успеха на тима му с 2:0 срещу Дунав. Точно преди десет дни националът беше посрещнат изключително враждебно на "Армията", когато се появи в стартовия състав на Лудогорец за дербито с "червените" завършило 1:1.  

"Това е решение на феновете на ЦСКА. За мен те остават най-голямата публика. Винаги ще ги подкрепям и харесвам, въпреки че казват някои лоши неща за мен. Това е тяхно решение. Не мога да съдя никого", заяви защитникът.

„Мога да кажа, че се чувствам много добре в Лудогорец. Приеха ме отлично. Сега съм по-спокоен. Мога да показвам това, което умея. Не искам да коментирам престоя си в ЦСКА – това е голям клуб, с голяма публика. Не е редно да говоря”, каза още Недялков.

За успеха срещу Дунав, националът обясни: „Колективът допринесе за победата. Виждате какъв е теренът – трудно се играеше с топката. Дунав бяха много агресивни, опитаха се да ни затруднят. Ние направихме нужното, за да победим.”

„Пожелавам си най-вече да съм здрав. Когато си здрав, можеш да направиш всичко, което поискаш. Искам да станем шампиони, да играя добър футбол и дано успея да направя трансфер в чужбина”, завърши 25-годишният Недялков.

Източник: Novsport

Последни новини