Ники Кънчев ще е водещ на „червения” юбилей

Ники Кънчев ще е водещ на „червения” юбилей

Novsport

26-04-2018, 08:24

Популярният тв водещ Ники Кънчев ще бъде гласът на юбилея на ЦСКА на 5 май. Новината бе обявена от официалната страница за 70-годишнината във Facebook.

"Топводещият Ники Кънчев ще е големият глас на празника на 5 май, който ще огласи Борисовата градина! Знаменитият армеец ще води тържествената част на стадион "Васил Левски", която започва от 17:30 часа и ще продължи почти до самото начало на двубоя ЦСКА - Лудогорец. Зрителите на стадиона ги очакват невиждани изненади, а кулминацията ще е... Всъщност ще видят тези, които дойдат! Засега е сигурно, че Мистър Стани богат, Сеньор ВИП Брадър ще е на стадиона за знаменитото червено шоу!", написаха „червените”.

Прави впечатление, че програмата на "Васил Левски" ще започне по-рано от предвиденото. Първоначално от ЦСКА обявиха, че стартът ще е в 18:00 часа, но сега е посочено начало в 17:30.

Още от 10:00 часа на 5 май (събота) пък ще има куп събития на "Армията". Ще се проведе и тържествен обяд за ветераните - в ресторанта на стадиона, като се очаква Христо Стоичков да присъства.

Източник: Novsport

Последни новини