Ники Михайлов: За мен сезонът е разочароващ

Ники Михайлов: За мен сезонът е разочароващ

Novsport

28-05-2019, 23:20

Титулярният вратар на Левски Николай Михайлов направи нужното, за да опази мрежата си „суха”, което помогна на "сините" да победят Етър с 1:0 в битката за баража.

„Не малка, а голяма мъка беше сезонът. Мач под голямо напрежение за нас. В крайна сметка завършихме на 10 точки пред четвъртия, но трябваше да играем този безсмислен мач. На нас той можеше да ни коства много, докато на Етър – нищо. В крайна сметка излязохме и победихме. Най-хубавото е, че всичко свърши. Най-важното е Левски да се върне там, където му е мястото. Най-много искам да благодаря на феновете, които бяха уникални в подкрепата си към мен и клуба през последните 6 месеца”, коментира Михайлов.

„За мен сезонът е разочароващ. Левски да играе баражи в последния момент, че да спасява квотата си за Европа - това е неприемливо за клуба, който аз познавам. Сега трябва да положим усилия и да върнем Левски там, където му е мястото. Естествено, че няма да бъде лесно. Има нови хора сред ръководството в лицето на Павел Колев, който е един голям професионалист. Знаете, че ще има ново треньорско ръководство, в четвъртък мисля, че се назначава.”

„Още не знам как стоят нещата около мен. След завършека на мачовете се разбрахме да говорим. Засега нямам насока. Сега отивам с националния отбор. През следващите дни ще коментираме с Павел Колев. Все пак идват нови треньори, нека видим какво ще искат те. Много пъти съм го казвал – Ники Михайлов е най-малкият проблем на Левски.”

„Откакто си тръгнах оттук, нещата не са се променили в кой знае каква позитивна насока. Дали като терени, дали като условия. Взимат се съмнителни чужденци. Борчовете знаете какви са. Не съм аз обаче човекът, който да коментира.”

„Петър Хубчев до момента не е представян в съблекалнята (като новия старши треньор – б.р.). Никой не е говорил с играчите. За момента нямам информация какво ще се случва оттук нататък. Там ще си решават относно планове, подготовки… Моят договор е до 31 май. Ако след това говорим и се разберем – хубаво.”

„В края на сезона е тежко, но няма как. Имаме два тежки мача с националния отбор – гостуване на Чехия и тук срещу Косово. Сега трябва да се възстановяваме бързо. Пожелавам на другите да си отпочинат, ние имаме още 13 дни, в които да останем в оптимална форма. Да си част от националния тим е огромна чест. Аз познавам Красимир Балъков от много години като голям и велик футболист. Нямам никакъв проблем. Щом БФС му е гласувал доверие, значи отиваме и даваме всичко за него”, завърши Михайлов.

Източник: Novsport

Последни новини