Ники Михайлов започва за Левски срещу Уфа

Ники Михайлов започва за Левски срещу Уфа

Novsport

19-01-2019, 11:59

Отборът на Левски излиза за първа проверка през 2019 година. "Сините" се изправят срещу руския УФА на стадион "Г.С.З." в Ларнака от 15:00 часа.

Вратарят Николай Михайлов ще направи повторен дебют за "сините", след като последно игра за столичани през 2006 година в Шампонската лига. Стражът ще бъде титуляр и ще остане на терена 45 минути, а през втората част ще пази Николай Кръстев.

Наставникът Славиша Стоянович най-вероятно ще пусне титуляри каращите проби Джордан Н'Кололо и Магнар Одегаард. Французинът ще играе на крилото, докато норвежецът се очаква да си партнира с Давид Яблонски в центъра на защитата.

Треньорът иска да даде шанс за игра на възможно най-много футболисти. Уфа е на 14-о място в Русия, а двата тима играха един срещу друг преди две години отново в Ларнака. Тогава "сините" спечелиха с 1:0, а единственото попадение беше дело на Божидар Краев.

Третият вратар Петър Иванов, Богдан Вашчук и младият нападател Мартин Петков тренираха индивидуално тази сутрин и няма да вземат участие в срещата.

Контролите на Левски в Кипър:

19.01 – УФА (Русия)

25.01 – Хенан (Китай)

30.01 – Висла Плоцк (Полша)

02.02 – Урал (Русия)

05.02 – Судува (Литва)

08.02 – Чукарички (Сърбия)

Източник: Novsport

Последни новини