Ники Михайлов: Лудогорец е фаворит за титлата, но има много точки да се разиграват

Ники Михайлов: Лудогорец е фаворит за титлата, но има много точки да се разиграват

Novsport

20-04-2019, 19:57

Вратарят на Левски Николай Михайлов прие философски равенството с ЦСКА. Според националния страж нулевото реми е дошло закономерно. "Мисля, че резултатът е справедлив. Равностоен мач, много борба, две греди, разменихме си по едно полувреме, приливи и отливи, доста статични положения, запазихме мрежата си суха, феновете си невероятни, за пореден път го доказахме. Лиспваше ни само голът."

"Второто полувреме се отворихме и ние, и те. Беше мач на надлъгване. Ако беше вкарал гол, така щеше да свърши мачът. Костов имаше невероятна ситуация, греда, малшанс."

"Отборите в топ 6 са изравнени физически, дори да играем през три дни няма да имаме проблеми, младите се представят добре, къса ни е скамейката. Колкото повече българи играят, по-добре. Трябва да се вдигне нивото в националния отбор, надявам се през лятото да направим боеспособен отбор и да играем за шампионския трофей. Има шест мача, Лудогорец, естествено, е фаворит за титлата, но има много точки да се разиграват. Играем за максималния брой точки, ще видим какво ще стане. Не съм от хората, които познават резултати. Пожелах суха мрежа, получи се", каза Михайлов.

Източник: Novsport

Последни новини