Ники Михайлов: Много слаб мач за Левски

Ники Михайлов: Много слаб мач за Левски

Novsport

31-03-2019, 23:50

Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира равенството 1:1 с Ботев (Пловдив) на стадион "Георги Аспарухов". 

"Общо взето измъчихме сините фенове. Трябва да гледаме реално, аз се опитвам винаги да го правя. След червения картон не успяхме да намерим ритъма. Ние играчите сме виновни Нито феновете, нито ръководството, нито треньорите. Сами сме си виновни. Слаб мач за Левски. Ботев не ни изненадаха, дори играха по-слабо от очакваното , а най-добрият им играч го нямаше. Не знам какво да кажа сега на феновете.

Жалко за всички фенове. Разочарованието е голямо за нас и тях. Трябва да гледаме реално. Много неща има да се оправят в клуба и тима. Опитахме се, като се доближихме и върнахме ентусиазма за малко. Бяхме близо, но сега пак ще се опитаме да го направим в оставащите девет мача. Играта ме притеснява. Търпението на хората отдавна е изчерпано. Трудно е да се намерят думи, за да се обясни на феновете. Много съм разочарован от играта. Слаб мач от двете страни. Те имат пет рикошета и един удар през 10 човека, а ние и това нямахме. Съжалявам.

Много ми е трудно. Изпитвам дискомфорт, като не знам какво да кажа на феновете. Ние няма какво да се събираме, след като не сме се разделяли. Колективът се е подобрил от моето идване. Нямаме проблем с това. Ние нямахме лесен мач досега. Дори с Верея ни вкараха три гола, а преди това имахме толкова за пет мача. Всичко това показва, че ако не си концентриран, изпитваш проблеми. Говори се на играчите, за емблемата, за Левски, за историята на тима, но явно някъде в превода нещата се губят.

Капитанската лента? Живко е показал през годините, колко мача има и колко титли има в Левски. Нормално е ръководството да си вземе решение. Така са решили. Това е най-малкият ни проблем сега. Няма драма с капитанската лента, а в играта на Левски. Това трябва да се промени възможно най-бързо", допълни Михайлов.

Източник: Novsport

Последни новини