Никола Спасов: Винаги може да се вземе нещо от Левски (ВИДЕО)

Никола Спасов: Винаги може да се вземе нещо от Левски (ВИДЕО)

Novsport

04-08-2019, 14:33

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов изрази увереност, че познава добре отбора на Левски, въпреки че не е изключено в мача от 4-ия кръг на efbet Лига съставът да бъде различен, както и да има изненади.

Наставникът на новаците в елита обяви пред клубната телевизия, че след отпадането в Лига Европа „сините” по-скоро ще бъдат пределно мотивирани срещу неговия тим, макар че е възможно да има и разколебаване.

Двата отбора се изправят един срещу друг в понеделник, 6 август, в мач от efbet Лига. 

„Шансове винаги има, въпреки че не започнахме по най-добрия начин първенството. След слабия ни мач с Русе, момчетата започват да се адаптират в елита. Трябва им още малко увереност и самочувствие. Винаги може да се вземе нещо от Левски, особено в момент, в който са разколебани.

Въпреки че в такива моменти Левски се концентрира и мотивира допълнително, но и ние не сме в позиция, в която можем да се отпускаме или да си мислим, че не можем да вземем точки. Длъжни сме да играем всеки мач на върха на възможностите си. Аз се надявам да вземем нещо от отбора на Левски”, сподели Никола Спасов.

„И на футболистите от миналата година им е нужно малко или много адаптация в efbet Лига, всичко сега е на по-високо ниво. Очаквам с всеки мач да ставаме все по-добри, но това са психологически моменти, които искаме да преодоляваме по-бързо.

Нямам засега кадрови проблеми, което е най-доброто, имаме шанс да излезем с това, с което сме тренирали през седмицата, затова съм малко по-спокоен от предишните мачове. По-логичното е Левски да е пределно мотивиран в понеделник, а какви възможности имат, ще видим. Най-вече се надявам да се раздадем максимално.

Очаквам един променен Левски и като футболисти, като състав. Не вярвам да има много слаби моменти в играта им, достатъчно съм се интересувал от отбора на Левски, въпреки че винаги могат да ни изненадат”, завърши Никола Спасов.

Какво още каза треньорът на Царско село преди сблъсъка със сините вижте в следващото видео: 

Източник: Novsport

Последни новини