Николай Киров: Жалко само, че не зарадвахме феновете с един финал за Купата

Николай Киров: Жалко само, че не зарадвахме феновете с един финал за Купата

Novsport

11-05-2018, 23:04

Жалко само, че не зарадвахме феновете с един финал за Купата. Трябваше да им доставим това удоволствие, заяви треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров след успеха с 2:1 срещу Берое в Коматево.

"Не, че той ни гарантираше нещо. Смятам, че сезонът бе по-добър от миналата година, което показва, че си вършим добре работата, но остава разочарованието. Имахме възможността през миналата година да усетим какво е да играеш в Лига Европа и е жалко, че сега няма да бъдем там. Пожелавам успех на всички, които ще участват, за да вдигнат коефициента на България”, допълни Белия.

“За нас бе важно да спечелм след загубата от Левски миналата седмица, когато паднахме в края. Явно във футбола има равновесие и днес спечелихме в последните минути. Мисля, че се получи равностоен сблъсък. Опитахме де да играем футбл, топката да върви по земя. Имахме положения и Жоао ги реализира. По принцип нашият отбор често бележи, но и често допуска голове. Ние с Томаш говорихме дълго преди мача и смятаме, че и двата тима играем открит футбол и всеки иска да бележи”, заяви  Киров.

"Гледаме доста състезатели. Хубаво е, че нещата около клуба придобиват яснота. Дано скоро знаем какъв ще е бюджетът, за да направим селекция. Много важно бе решението за Колежа, за да може новите собственици да имат нужното време и дай Боже да се построи това съоръжение. Оптимист съм и се надявам нещата да се случат. Знам, че стадионът ще е пълен, усещането там е невероятно. Дано скоро отново го видим пълен”, сподели още наставникът.

“Не знам да са водени разговори с Лудогорец за Неделев. Той е най-добрият българин в първенството и е нормално да има интерес. Желанието ми е да задържим основното ядро от играчи. Това винаги е била моята цел. Миналия сезон го направихме, дано и сега успеем също”, завърши Киров.

Източник: Novsport

Последни новини