Николай Киров: И двата отбора гледаха да не грешат

Николай Киров: И двата отбора гледаха да не грешат

Novsport

04-03-2018, 17:11

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров даде своя коментар след равенството 0:0 срещу Локомотив (Пловдив), като според него хиксът е напълно резонен резултат и оправда липсата на голове с прекалената предпазливост и в двата лагера. 

"Мисля, че равенството е напълно закономерно. Получи се повече борба и единоборства, не беше хубав мач. И двата отбора гледаха да не грешат, вместо да търсят нещо по-интересно в атака. При този тип мачове ранен гол отваря мача, докато при 0:0 всеки гледа да не греши. Днес заложихме на скоростта в атака с Жоао Паоло, той ще има нужда от още малко време за сработка."

"Липсваха ни по-добри взаимодействия в последните 30 метра. На няколко пъти избързвахме. Имахме добра стабилност в защитата, допуснахме малко грешки, което е добре. След две загуби се влиза трудно в трети двубой, постепенно ще се случват нещата, но въпросът е да започнем да печелим точки, за да си осигурим мястото си в топ 6. Докато не сме сигурни за това, всичко може да се случи.", завърши Киров. 

Източник: Novsport

Последни новини