Николай Киров посочи проблемите на Ботев

Николай Киров посочи проблемите на Ботев

Novsport

13-11-2019, 10:29

Бившият треньор на Ботев Пд Николай Киров даде интервю за Диема спорт. Той посочи какви според него са причините за лошите резултати от началото на кампанията и изобщо за постоянното напрежение около клуба.

"Сезонът започна с проблеми между ръководството и футболистите. После имаше такива между феновете и играчите, всички помните какво стана след мача с Ботев Враца (0:3). В момента пък има напрежение между феновете и ръководството. Много е важно по най-бързия начин тези три основни фактора да започнат да работят в пълен синхрон. Само така Ботев ще върви и ще функционира по най-добрия начин", каза Киров.

Той напусна жълто-черните след края на изминалия сезон. Киров заяви, че е имал няколко оферти, но така и не се е стигнало до договор.

Вчера играчите на Ботев направиха първа тренировка през седмицата. За днес са предвидени двуразови занимания. В четвъртък за жълто-черните има една тренировка, а в петък е контролата с Локо Горна Оряховица.

В заниманията се включиха множество юноши - Атанас Чернев, Станислав Работов, Атанас Стоименов, Габриел Земярски, Димитър Пройчев, Иван Василев, Бисер Бонев и Никола Илиев, както и Станислав Шопов. С тима не са трима национали - Тодор Неделев, Кристиан Димитров и Димитър Тонев.

Източник: Novsport

Последни новини