Николай Киров разкри свое притеснение

Николай Киров разкри свое притеснение

Novsport

16-09-2018, 21:51

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров призна, че се притеснява от работата на неговия отбор в последните 30 метра от атаката. Специалистът говори пред медиите след скучното нулево равенство със Славия в столицата.

"Не се получи атрактивен двубой, повече тактическо надлъгване. Имам притеснение в мен, че не успяваме да доразвие нашите атаки в последния 30-и метър - там, където излизаме от тяхната преса и имаме предимство с нашата скорост, трябва да имаме повече точност. Имахме такива ситуации, прибързвахме с последния пас или взимахме грешното решение. Имаме проблем там и трябва да работим върху това.

Хората в атака са тези, които са в момента. Не се получи с Омар Косоко, вече това е минало. Трябва да работим върху последните 30 метра, много прибързваме или пък липсва завършващият пас. Няма как да не ни липсват класните състезатели, работим с тези хора, с които имаме. Не трябва да мислим за миналото. Двубоят днес беше важен, можехме да наберем една добра инерция. Имахме желанието, имахме план, но пак повтарям, не се развиха добре нещата в последните 30 метра", каза Белия.

Източник: Novsport

Последни новини