Николай Киров: Футболът не печели от такива мачове

Николай Киров: Футболът не печели от такива мачове

Novsport

16-12-2018, 21:10

Ненормални условия за мач от елитен шампионат. Важното беше кой ще се възползва от грешките на съперника. Видяхте при първия гол, че топката отскочи в буца сняг и нямаше как реагираме, обяви треньорът на Ботев Пд Николай Киров след загубата с 0:1 на "Армията" в последния мач на двата тима за годината. 

"От самото начало бях против мач да има. Не беше нормално час и половина да чакаме, за да играем при тези условия. Футболът не печели от такива срещи. Може само да се стигне до контузии и така стана", добави той. 

"Ситуацията с Йордан Минев е сериозна, поне така изглеждаше на полувремето. Дано да се оправи бързо", каза още Киров.

"На почивката си говорихме, че през второто полувреме трябва да играе малко по-директно, нямаше как да се получи с къси подавания. Направихме отлична атака за гола. Доволен съм от хъса и амбицията на играчите", разкри Белия.

"Оценявам годината като положителна, макар, че равносметки се правят след края на сезона. Продължаваме а купата, значи поддържаме нивото, което е важно", продължи специалистът.

"Няма ясното по селекцията, гледаме играчи, но при нас ситуацията е специфична. Първо трябва да видим какви изходящия трансфери ще направим и тогава търси заместници на напусналите играчи. Надявам се и Неделев, и Кайзер да останат", завърши Николай Киров. 

Източник: Novsport

Последни новини