Нов в Черно море: Изнерви ме дългото чакане за дебют

Нов в Черно море: Изнерви ме дългото чакане за дебют

Novsport

11-12-2019, 10:53

Последното ново попълнение на Черно море Мехди Букаси, който показа потенциал в мачовете с Левски за Купата и с Лудогорец, говори вчера пред „Меридиан Мач". "Тренирах повече от 2 месеца, а поради забавяне на документите нямах право да играя. Това малко ме изнерви, радвам се, че дебютирах, но пък съм и малко разочарован от факта, че не спечелихме в нито една от тези две срещи,  а можехме дори при малко шанс да вземем и двете. Отбелязах срещу Лудогорец, зарадвах се и дори не видях кога съдията е отменил гола... Намерих бързо общ език с момчетата в Черно море, а и има една малка португалска колония в отбора. Добре се чувствам. Тренирам усърдно, за да заслужа доверието на треньора във всяка среща. В предишния си отбор Оливейрензе играех като офанзивен халф и крило, не са ми чужди и двете позиции. Сега трябва да завършим полусезона с победа", каза Букаси.

След двата почивни дни Черно море поднови тренировки на стадион „Младост" преди последния мач срещу Арда. Единствено Родриго Енрике пропусна тренировката. Той още преди мача с Лудогорец страдаше от раз-тежение, но въпреки всичко игра едно полувреме.

Малко преди края на тренировката Даниел Димов получи леко разтежение в областта на адукторите и се прибра по рано от съотборниците си в съблекалнята. Капитанът на варненци получи същата контузия преди няколко кръга в мача срещу Славия, но тогава стисна зъби и игра за победата.

Илиан Илиев-младши е все още невъзстановен от прекараната пневмония и по всяка вероятност ще пропусне мача с Арда.

Източник: Novsport

Последни новини