НОВ ПРОБЛЕМ ЗА БАЛЪКОВ: И Бодуров отпадна от националния!

НОВ ПРОБЛЕМ ЗА БАЛЪКОВ: И Бодуров отпадна от националния!

Novsport

26-05-2019, 19:56

Пореден проблем се стовари на главата на Красимир Балъков преди мачовете на националния отбор с Чехия (7 юни) и Косово (10 юни). Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров е поредният който отпада от предварително обявения списък на селекционера. 

Централният защитник има сериозни проблеми в кръста и е говорил с новия селекционер, който го е освободил от лагера, след като три седмици не е тренирал. Има вероятност Бодуров дори да претърпи операция.

Преди това Бала трябваше да се откаже и от друг играч на "червените" Иван Турицов, който получи травма в дербито с Левски. На негово място беше посикан бранителят на Берое Иван Бандаловски. Марселиньо също е аут.

В същото време селекционерът извика още един нападател - Цветелин Чунчуков от Славия. Голмайсторът на Първа лига Станислав Костов има проблеми с коляното, като вече почти два месеца играе на инжекции. Този факт притеснява Балъков, който е взел решение да викне Чунчуков, за да не се окаже, че в един момент на разположение ще остане само Исмаил Иса.

Източник: Novsport

Последни новини