ОБРАТ! Лудогорец прецака Левски за Манолев

ОБРАТ! Лудогорец прецака Левски за Манолев

Novsport

18-02-2019, 13:39

Българският шампион Лудогорец ще направи изненадващ трансфер, пише Sportal.bg. "Орлите" привличат Станислав Манолев, който се очакваше днес да парафира с Левски.

Националът беше освободен от ЦСКА след назначаването на Любослав Пенев и пристига на "Лудогорец Арена" със статут на свободен агент. Очаква се той да се конкурира за титулярно място със Сисиньо и Джоди Лукоки по дясната фаза на играта. Както е известно, опитният футболист играе, както на поста десен защитник, така и на поста дясно крило.

33-годишният десен халф-бек вече няколко пъти води разговори с Левски и Лудогорец, като шампионите са предложили доста по-добри условия на Манолев. Първоначалната оферта на столичани била за шест месеца плюс опция за още два сезона, докато от Разград му предложиха по-дълъг контракт, а също така и по-висока заплата от офертата на 26-кратните шампиони на България.

През тази зима Лудогорец привлече бразилския халф Дейвид Рибейро, както Пламен Илиев от Астра (Гюргево), Серкан Юсеин от Ботев (Пловдив) и Адриан Попа от Рединг.

Миналата седмица за няколко дни в България пристигна голмайсторът на Израел Мавис Чибота, за да подпише предварителен договор с тима от Разград, който да влезе в сила от лятото. Оказа се, че 22-годишното конгоанското крило има здравословен проблем и на този етап няма да парафира с шампионите. Именно поради това спортният директор Георги Караманджуков и шефовете на "орлите" побързаха да вземат Манолев, който бе тръгнал към Левски.

Източник: Novsport

Последни новини