От Дания потвърдиха, че обмислят раздяла с Краев

От Дания потвърдиха, че обмислят раздяла с Краев

Novsport

19-03-2019, 07:51

Ръководството на елитния датски Мидтиланд обмисля да се раздели с българския национал Божидар Краев, съобщава местното издание "Хернинг фолкеблад".

21-годишният атакуващ полузащитник беше привлечен от Левски срещу 3 милиона крони (402 хиляди евро) през лятото на 2017 година, но така и не успя да се утвърди в състава.

Сините следят ситуацията около младока, а от Мидтиланд са склонни да го пуснат на „Герена", тъй като вложените за покупката на българина средства не са особено големи, а от друга страна, той има контракт до 2022 година.

Божидар записа 446 игрови минути в 14 мача през сезона за датския тим, но основно като резерва. Той има само две срещи като титуляр в първенството, последната от които в края на август. През последния месец записа само едно участие в турнира за Купата на Дания.

Поради тази причина Краев не бе извикан и от националния селекционер Петър Хубчев за предстоящите евроквалификации срещу Черна гора (22 март) и Косово (25 март). През есента младокът игра силно за лъвовете в турнира Лига на нациите и вкара двата гола за успеха с 2:1 при гостуването на Словения.

Източник: Novsport

Последни новини