От Етър: Берое не е непобедим!

От Етър: Берое не е непобедим!

Novsport

20-09-2018, 17:46

Вратарят на „Етър” Христо Иванов и халфът Румен Руменов гостуваха в сутрешния блок на „Евроком Царевец”, където споделиха очакванията си за предстоящия в петък двубой срещу „Берое”.

„Берое е добър отбор, организиран, с добър треньор. Но не са непобедими“, уверен е Румен Руменов.

„Можем да направим нещо голямо в този мач, надявам се всички да влезем здраво в мача, както беше в последните две срещи. Имаме добър колектив, което също ще ни помогне. Няма значение кой ще бележи головете, важна е победата и отборът да играе нагоре и да върви напред. Ние винаги излизаме за победа, разбира се, не всеки път се получава, има и трудни моменти, но се надявам да продължаваме с добрите резултатни игри. Да радваме публиката и колкото може повече хора да идват на нашите мачове. Искам да благодаря на всички фенове, които дойдоха в София и Русе, да продължават да ни подкрепят, включително и в трудните моменти! Имам договор с „Етър” до следващото лято, имам желание да остана, но това зависи и от ръководството. Но искам един ден да изляза и в чужбина. Харесва ми тук – и градът, и отборът, вървим ръка за ръка и съм щастлив, че в момента съм тук. Целта ни е да играем добър футбол и да се класираме по-напред, да радваме цялата публика. За мача с „Берое” – пожелавам си да вземем трите точки”, посочи Руменов, а Христо Иванов каза:

„Имаме много добър колектив и девизът „Един за всички, всички за „Етър” е много правилен и се отнася изцяло за нас. Всеки иска да играе, но главното е „Етър” да върви напред и публиката да вижда вижда един задружен отбор. Подготвени сме за този сезон, очаквам да направим силен мач и срещу „Берое”. Имаме доста голяма подкрепа, градът е доста заинтересуван от това, което се случва с „Етър”. И което много ме радва, на всеки домакински мач има поне по 150-200 деца. Ние на „Ивайло” играем много силно именно защото усещаме подкрепата на публиката. Феновете много мотивират отбора и когато чувстваш тяхната подкрепа е много по-различно, отколкото ако само ядат семки и те обиждат, когато не върви мачът. Благодарен съм и на Станислав Генчев, че ме покани миналата година. Велико Търново е много красив град, с висока култура на хората и на обществеността към спорта. Стига да вървят нещата добре, всеки би искал да остане и играе в „Етър”. Очаквам от първенството да сме колкото може по-напред в класирането и да избегнем баражите. Що се отнася до предстоящия мач с „Берое” – да направим един добър мач и да зарадваме публиката, да покажем това, което можем, а каквото има да става – ще става.”

Източник: Novsport

Последни новини