Отварят детски парк на „Герена“

Отварят детски парк на „Герена“

Novsport

30-04-2018, 09:45

 Ръководството на Левски ще отвори детски парк на 4 май, петък, преди мача с Ботев Пловдив. Тогава ще бъде отбелязана 75-годишнината от рождението на легендата на сините и българския футбол Георги Аспарухов (04.15.1943 г. -30.06.1971 г.).

„Левскари, трескавата подготовка около честванията на 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов продължава с пълна сила. Остават броени дни, а изненадите ще са подобаващи и за малки, и за големи. Доведете децата си, за да им разкажем заедно за Гунди и неговото величие! Елате, за да сме заедно и да отдадем заслуженото на незабравимата деветка. За най-малките сме подготвили „Виваком детски фън парк“, който ще ви очаква след 14:00 часа на Терена“, а налична за малчуганите ще е и специално адаптирана за тях книга „Като Гунди“ и още много…

Ела на Терена“ на 4 май и доведи дете. Нека почетем Гунди заедно!“, съобщиха от клуба.

На 3 май от 18:30 часа в City Stage в НДК ще бъде представена книгата „Като Гунди“. Днес ръководството на сините ще даде пресконференция, на която ще разясни подробности около отбелязването на годишнината на Аспарухов.

На 19 август на националния стадион ще се състои приятелска среща с Бока Хуниорс за трофея „Георги Аспарухов“.

Източник: Novsport

Последни новини