ОФИЦИАЛНО: Царско село иска 20 лв. за билет от феновете на Левски

ОФИЦИАЛНО: Царско село иска 20 лв. за билет от феновете на Левски

Novsport

30-07-2019, 16:06

От днес в продажба са билетите за мача Царско село – Левски. Мачът от четвъртия кръг на efbet Лигаще се играе на 5 август от 21:00 часа на ст. „Васил Левски“.

За срещата ще бъде отворен единствено сектор „Б“ на стадиона, като цената на билета за него е 20 лева. В сектор „А“ на Националния стадион ще бъдат допускани само официалните лица и гости, както и представителите на медиите.

В деня на мача билети ще се продават единствено на касата от към сектор „Б“ на стадион „Васил Левски“, която ще отвори в 18:00 часа.

Ръководството на Царско село уточнява, че вчера е направило всичко възможно срещата да се играе на стадион „Славия“ като при това положение цената на билетите за всички привърженици щеше да е с цена 10 лева. Клубът обаче е бил заплашен, че ако не заяви „Васил Левски“ за домакинство мачът ще бъде определен като рисков и пак ще се играе на Националния стадион, но няма да бъдат продавани билети в деня на срещата.

При така стеклите се обстоятелства ръководството на Царско село взе решение и заяви стадион „Васил Левски“ за домакинството срещу Левски, за да могат привържениците да имат възможност да закупят пропуски в самия ден на двубоя.

Клубът напомня, че всички фенове са задължени да носят със себе си документ за самоличност. Малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

На стадиона няма да се допускат фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки. Расистките скандирания и опъването на трансапаранти и знамена със забранени символи не са разрешени.

Източник: Novsport

Последни новини