Пак прекратиха мач на Дунав в Турция

Пак прекратиха мач на Дунав в Турция

Novsport

31-01-2019, 21:40

Неволите на Дунав нямат край. Русенският тим игра само 45 минути срещу Химки, след което контролата беше прекратена. Двата отбора се прибраха в съблекалните при резлутат 0:0. Причината за това стана пороят, излял се в Анталия. Дъждът наводни терена и го направиха невъзможен за нормалното провеждане на мача. Преди дни проверката на русенци със Сепси беше спряна в 32-ата минута заради силен вятър, а приятелският им двубой с Шльонск въобще не се състоя отново заради климатичните условия.

   

Първото голово положение беше за руснаците и дойде в 17-ата минута, когато Алиев отправи удар, но Антонов успя да го улови. Четири минути по-късно Петрусев отправи опасен шут, но вратарят спаси и този изстрел. 

В 28-ата минута мачът беше прекъснат заради силен порой, който обаче бързо приключи и след 10 минути играта беше подновена. 

В 32-ата Исмаил Иса нанесе удар с глава, който обаче мина встрани от вратата. До края на частта играчите на Химки отправиха още няколко удара към вратата на русенци, но нито един от тях не откри резултата. На почивката главният рефер се консултира с двата отбора, които решиха, че е по-добре срещата да бъде прекратена.

ДУНАВ - ХИМКИ 0:0*

(*прекратен в 45-ата минута)

ДУНАВ: Антонов, Инкоом, М. Ковачев, Патев, Йовановски, Кр. Станоев, Попадийн, Ем. Ахмед, Щерев, Фирцулеску, Иса

Резерви: Ф. Димитров, Ах. Ахмедов, Св. Ковачев

ХИМКИ: Исупов, Смирнов, Филин, Димидко, Боженов, Нетфулин, Рязанцев, Алиев, Кориан, Петрусев, Дарков

Източник: Novsport

Последни новини