Паро: Защо не се търси отговорност за дълга?

Паро: Защо не се търси отговорност за дълга?

Novsport

20-10-2018, 12:35

Най-успешният треньор в историята на ЦСКА Аспарух Никодимов говори за актуалните събития около клуба. 

„Не съм казвал, че няма смисъл да се плащат парите за емблемата и активите, а че това са много излишни пари за съмнителни чужденци като Спрокел и останалите. Изиграли са по един мач, а ще приберат стотици хиляди. За мен милиони ще отидат на вятъра.

Иначе е нормално служителите на клуба да си получат дължимото, тъй като те са кредитори и всъщност собственици на фалиралия клуб", заяви Паро пред „Меридиан мач".

„Ясно е, че клубът е бил източван по този начин. Защо обаче не се потърси отговорност на някого? Няма ли да има разследвани, виновни? Това, което се случи на ЦСКА, може да сполети и Левски, Славия", сигурен е легендата.

Колкото до предстоящия двубой на червените срещу Етър Никодимов заяви:

„Не се съмнявам в победата над Етър. Сега има и еуфория, хората вече имат по-голяма вяра в техния клуб. Лесно е да се критикува отстрани Ел Маестро. Да, той допуска грешки, но те са поправими засега. Мисля, че е разбрал, че точно дербитата трябва да се взимат.

Треньорът и отборът трябва да са на педали през цялото време. Ел Маестро е бил помощник на добри треньори. Когато обаче има цялата отговорност, трябва да взима светкавични решения, а не след 10-15 минути.

Мисля, че негова слабост е нерешителността. Прави ми впечатление и, че във физическо отношения футболистите отпадат в края на мачовете", смята Аспарух Никодимов.

Източник: Novsport

Последни новини