Паулиньо: Срещу Славия винаги е трудно

Паулиньо: Срещу Славия винаги е трудно

Novsport

19-09-2019, 09:07

Крилото на Левски Паулиньо се намира в силна форма. Той игра на високо ниво в последния кръг срещу Черно море, вкара и един от головете за победата с 4:0. От началото на кампанията 26-годишният бразилец е бил титуляр във всичките 13 двубоя на тима - 9 за първенство и 4 за Лига Европа, като в тях е отбелязал 5 попадения.

"Мисля, че работим добре и сме на верния път. Тази седмица продължаваме да се трудим сериозно, за да сме подготвени за следващия ни мач. Благодаря на Господ, че спечелихме срещу Черно море и вървим напред. Сега наред е Славия. Очаквам сложен мач, трудни са тези мачове. Когато излезем срещу тях, винаги е комплицирано и трябва да бъдем напълно концентрирани. Трябва да работим добре и след това да вземем победата", заяви Паулиньо пред Дарик радио.

"Щастлив съм с моите постижения. Надявам се да продължавам в същия дух с представянето си в Левски. Искам да помагам с моите голове и асистенции. Смениха се доста наставници в периода, в който съм тук. Треньорът, който имаме сега, е много добър. Той много настоява на дисциплината. Говоря и за тази на терена. Всеки трябва да знае какво се изисква от него. Аз мисля, че всичко сега е много добре. Ние работим точно за това - да се борим за титла и купа. Надявам се в края на сезона ние да имаме най-много точки и да сме първи. Трудя се, за да постигнем максималните цели, да спечелим шампионата. Не мисля за никакви трансфери, а за постиженията в Левски, които са най-важни", допълни той.

"Ние сме отбор, в който българите и чужденците комуникираме отлично, няма никакви проблеми. Най-добрите приятели са ми Нашименто, Нуно Рейш и дошлият наскоро аржентинец Франко Мазурек. Цялата група е много сплотена. Решението на клуба за уроци по български е много важно и добро. Смятам, че доста ни помага за комуникацията извън терена, тази с останалите българи. Добра работа от страна на Левски е, че имаме възможност да учим езика", каза бразилецът.

Източник: Novsport

Последни новини