Паулиньо: Трябва да науча малко български и английски

Паулиньо: Трябва да науча малко български и английски

Novsport

12-03-2018, 15:06

Трябва да понауча малко английски и български, за да достигна едно по-високо ниво на комуникация, обяви едно от новите порълвение на Левски Паулиньо. Нападателят беше избран за играч на 24-ия кръг в Първа лига за представянето си срещу Черно море.

“Много съм щастлива. Благодаря на Господ, съотборниците ми, журналисти, треньори. Надявам се и занапред да печелим награди", каза още той.

"Всеки един мач е изключително важен. Няма по-малко важен мач. Трябва да работим и да се раздаваме всеки ден. Да дадем максимално високи резултати, за да сме доволни всички", продължи Паулиньо. 

"Адаптирането ми в Левски мина изключително леко. Благодаря на всеки един от състезателите, ръководството и треньорите за това”, добави халфът.

Той коментира и предстоящия мач на "сините" срещу ЦСКА

“Това, което знаем, е, че този мач има по-голямо значение за феновете. Трябва да работим здраво и да постигнем победа. Делио Роси е много опитен треньор, преминал е през най-големите клубове в Италия. Всеки един от нас трябва да се адаптира към неговите изисквания, защото той ни дърпа напред”, завърши Паулиньо.

Източник: Novsport

Последни новини