Пената: Нов театър ли да откриваме към края на първенството?

Пената: Нов театър ли да откриваме към края на първенството?

Novsport

18-04-2018, 23:23

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира в тичипния си стир равенството (2:2) срещу Левски.

“И повече можем да приказваме, но мисля, че трябва да изчакаме следващия мач, когато е за Купата. Имаше грешки от наша страна, особено в защита, но не е нормално от страна на съдиите толкова явни нарушения и да бъде справедливо наказанието и за ЦСКА. Когато играеш в защита, те са винаги под напрежение. При тези ситуации всеки момент идват картоните. Ако върнем миналото ЦСКА-Лудогорец и само погледнем тази картина как беше, а тук беше съвсем… Нов театър ли да откриваме към края на първенството?", заяви легендарният треньор. 

"От друга страна се направиха грешки в защита. Много по-семпло може да се играе. При резултат и 2:0 и 2:1 имаше грешки в защита. Не се използва възможността докрай на нашия централен нападател. В един момент го оставяха самичък. Но така е във футбола. Когато и странично се помага от страна на допълнителните съдии, това се получава. Жалко е, че разваляме дербитата на този етап”, коментира Пенев, след което допълни, че първенството е приключило. 

“Има ли тенденция? Не говорим за тази политика. Откъде излизате? От гърба ли ми излизате”, попита Пенев журналистите, които му зададоха въпрос дали вижда нещо тенденциозно в съдийството.

Източник: Novsport

Последни новини