Пената уважи турнира на феновете

Пената уважи турнира на феновете

Novsport

17-06-2018, 08:35

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев бе вчера сутринта на "Армията" за турнира, организиран от фен клуб "Сектор Г". Големият наш защитник и треньор прекара близо 2 часа в Борисовата градина, като изгледа няколко мача от надпреварата и си направи стотина снимки с привърженици, пише "Тема Спорт".

Един от двубоите, които Пенев проследи, бе между фракцията Animals и Червените брези, която завърши 4:0 за популярната фен организация на ултрасите. Доста силно в срещата се включи тарторът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца.

"Казах на Иван да внимава да не надмине Каранга, защото вкара три или четири от головете", пошегува се Пената. "Обстановката на турнира е отлична. Останах близо два часа. Исках да гледам мачовете, но феновете почти не ми позволиха, защото постоянно идваха за снимки", добави Пенев.

Финалът на надпреварата е планиран за днес от 19:50 часа, но може да стартира и малко по-късно. Участие в турнира на "Сектор Г" взеха точно 80 отбора, сред които такива от Русия, Гърция, Сърбия и Румъния.

Източник: Novsport

Последни новини