Петрович: Тодор Неделев се отличава от останалите

Петрович: Тодор Неделев се отличава от останалите

Novsport

22-06-2019, 13:22

Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович похвали звездата на тима Тодор Неделев след днешната контрола с Ботев (Гълъбово). "Канарчетата" победиха своя опонент с 1:0, а единственото попадение отбеляза Крис Добрев.

"Времето беше много тежко за игра. Ние слизаме от Велинград, където температурите бяха малко по-нормални. Виждате, че все още не сме готови физически, има още какво да работим. Доволен съм от изявите на Филип Филипов, но Родни има какво да наваксва.

В Ботев има един играч, който се отличава - Тодор Неделев. На този етап ще работим с тази група и с нея ще започнем новия сезон, освен ако някой не напусне. За Васил Шопов ще стане ясно в понеделник. Той има договор с клуба и ръководството трябва да вземе решение", започна Петрович.

"Новият нападател Тайлон очаквам да е готов до седмица, въпреки че искаше още днес да играе. Виждате, че правим пропуски и се надявам той да реши проблемите в нападение.

Доволен съм от старанието на юношите, имаме страхотни млади футболисти. Относно това кой от двамата вратари ще пази, ще взимаме решение заедно с треньора на вратарите", допълни наставникът.

Източник: Novsport

Последни новини