Пламен Илиев: Важното е, че не влезе топката във вратата ми

Пламен Илиев: Важното е, че не влезе топката във вратата ми

Novsport

19-10-2019, 19:41

Важното е, че не влезе топката във вратата ми, обяви вратарят на Лудогорец Пламен Илиев спаси след мача с Ботев Пд. "Орлите" надделяха с 1:0, а националният страж беше над всички със страхотните си намеси в няколко момента. 

"Никога не е лесно, Ботев е много добър отбор, има отлични играчи. Смениха и треньора и подходиха по друг начин. Заслужават да са по-високо в класирането и не са за тази позиция, на която са в момента", заяви Илиев. 

"Важното е, че не влезе топката във вратата ми. Продължаваме серията без допуснат гол и това е най-важното. Не мисля за тази серия, по-важното е да отбелязваме голове и да са с по един повече от съперника. Ясно е, че един ден ще приключи тази серия, но важното е да бием", добави вратарят по повод серията без допуснат гол, която е изравнен клубен рекорд и после говори за предстоящия мач с Еспаньол.

"Следва двубой в Лига Европа, трябва да се подготвим максимално добре, чака ни тежък мач. Щом сме водачи, значи държим дистанцията и не ни интересува какво правят противниците. Гледаме само нашия отбор и се стремим да надграждаме", сподели още Илиев и говори за множеството допуснати ситуации пред него. 

"Не ме притеснява, че допускаме ситуации. Серията ни се дължи на здравата защита, днес имаха малко повече ситуации, но мисля, че в другите мачове ще го коригираме и няма да има толкова положения пред вратата ни", завърши вратарят на Лудогорец. 

Източник: Novsport

Последни новини