Победа за Ботев (Вр) срещу ЦСКА 1948 в контрола с шест гола

Победа за Ботев (Вр) срещу ЦСКА 1948 в контрола с шест гола

Novsport

29-06-2019, 21:02

 Елитният Ботев (Враца) удари с 4:2 ЦСКА 1948 в проверка, играна на стадион "Струма" в Симитли.

Футболистите на Сашо Ангелов имаха силно начало и това даде резултат. В петата минута Даниел Генов проби в наказателното поле на ЦСКА 1948, след което последва фаул срещу него. Отсъдената дузпа беше превърната в попадение от капитана на Ботев Валери Домовчийски. Бившият нападател на Левски стреля технично в средата на вратата и не остави шанс на стража Емил Михайлов.

В 30-ата минута Петър Атанасов опита пас към Генов, но малко случайно топката се върна в краката му, а последвалият шут се спря в мрежата - 2:0 за врачани. Вратарят на ЦСКА 1948 Михайлов можеше да се намеси по-добре. 

В 40-ата минута Андреас Васев получи топка на ръба на засадата и от чиста позиция направи 3:0 за тима на Сашо Ангелов. Последва пропуск на Гущеров, който стреля силно покрай вратата на Красимир Костов. В 64-ата минута Чавдар Ивайло намери пролука в отбраната на Ботев (Враца) и резултатът беше намален - 1:3. Радостта на "червените" обаче беше кратка.

В 70-ата минута Домовчийски беше спънат в наказателното поле, което доведе до втора дузпа за врачани, отсъдена от Николай Йорданов.Този път зад топката застана Генов, който хладнокръвно намери мрежата за 4:1. Минута след това Костов спаси от упор изстрел на Мартин Тошев. След 120 секунди Гущеров засече подаване в близост до голлинията на състава от Враца, след което падна шестият гол в срещата - 4:2 за Ботев и заслужен успех за момчетата на Сашо Ангелов. 

Източник: Novsport

Последни новини