Португалци отмъкват трансферна цел на ЦСКА

Португалци отмъкват трансферна цел на ЦСКА

Novsport

17-06-2018, 09:45

Португалският елитен Портимонензе следи ситуацията около атакуващия халф на Берое Педро Еуженио, пише местното авторитетно издание A Bola. Тимът завърши на десето място в последния шампионат на иберийската страна. Медията твърди, че в Портимонензе са наясно, че Еуженио има действащ договор със заралии и че лекува контузия. От клуба обаче следят ситуацията около него и се очаква да влязат в контакт с Берое, пише "Тема Спорт".

В последните дни той не тренира със зелено-белите, въпреки че започна подготовка. Педро се подложи на възстановителни процедури и от понеделник ще започне занимания. Днес Берое тръгва на лагер в Банско.

Опция за бъдещето на Педро Еуженио е тимът от Саудитска Арабия Ал Файсали, пише tuttomer-catoweb.com. В определен период португалецът бе в полезрението и на Левски. ЦСКА също проявява интерес към него.

Под Аязмото пък се надяват, че за лагера в Банско най-после ще успеят са договорят с чакания централен защитник от чужбина. Халф от Латинска Америка също е опция за лятната селекция. Бранителят обаче е приоритет №1 за старши треньора Александър Томаш.

Източник: Novsport

Последни новини