Представители на ЦСКА и феновете на обсъждането за Борисовата градина

Представители на ЦСКА и феновете на обсъждането за Борисовата градина

Novsport

05-06-2019, 10:16

Първото публично обсъждане на проекта за план на Борисовата градина ще се състои днес от 17:30 часа в аудитория 230 на Университета по архитектура, строителство и геодезия в София.

Сега на практика ще се проведе единствено представянето на самия проект. След това ще започне да тече срок до 19 юни, в който ще могат да се подават писмени становища, мнения или предложения по проекта. Такива ще бъдат приемани в районната администрация, както и на имейл адрес [email protected]

Общественото обсъждане ще приключи отново в сградата на УАСГ на 26 юни (сряда) от 17:30 часа. Фенове на ЦСКА ще присъстват и на двете обсъждания на проекта - днес и на 26 юни. Те ще изразят своето виждане по въпроса. Както адвокат Трендафилов съобщи, от клуба планират да внесат предложение по проекта.

ЦСКА получи пълна подкрепа в плановете си за нов стадион от спортния министър Красен Кралев. Той заяви, че интересът на ведомството му също е нарушен по силата на проекта за план и има готовност да се вземат мерки. На обсъждането днес ще има и представител на спортното министерство.

Източник: Novsport

Последни новини